2011 m. gegužės 26 d., ketvirtadienis

Jaučiu ateinant vasarą, o tu?

Vakar kažkaip tikrai labai stipriai pajutau ją ateinant. Su žaibais, permainingu oru, didele saule, netikėtais pasivaikščiojimais ir artėjančiom atostogom. Tad šiandien apie ją- 
Jos Didenybę Vasarą.


Vasaros laukimas man visad buvo toks ritualinis dalykas. Kartais skaičiuodavau dienas iki jos, kartais ilgai ilgai apie ją svajodavau ir žiūrėdavau nuotraukas iš praeitų vasarų, kartais šaltą dieną suvalgydavau ledų, kad pajusčiau jos skonį. Bet jos skonis visad netikėtas. Taip kaip ir jos atėjimas. 
Vasara užklups tave netikėtai, nelauktai ir pranoks bet kokius lūkesčius. Nes tai vasara. Ji lyg pirma meilė apkabina ir šildo, taip pat svaidosi žaibais, tačiau po sekundės vėl šypsosi savo saule. Ji kartais negailestinga, per daug karšta, alinanti, tačiau kaip tuomet džiaugies lietumi! Jokį rudenį ar pavasarį jis neatneša tiek laimės. O tas žalios spalvos grožis... Kai akys pripratusios prie pilkos, baltos, juodos, rudos.. Girios žalumas, pienių geltonumas, dangaus mėlynė, braškių raudonis ir šypsena, platesnė už patį pasaulį. Nežinau, gal čia kaltas vėlyvas pavasaris, bet myliu šią vasarą. 
Iki jos liko vos šešetas dienų, tad laukime kartu. 

Štai kas gali palengvinti laukimą ;)
Nuotraukos:
Įspėju, jų kiek daugiau nei įprastai ;)

Mmmm... Braškės ir ledai/
Things we like to eat:











Metas suknelėms ir sijonams!/
Things we like to wear:













Ten, kur norisi praleisti visą vasarą/
Places we like to be in:







Tai, ką veikiam vasarą/
Things we like to do:

























Keletas vasariškų minčių:




Vasaros meilės/
Ohh summer romance...










Man nepriklauso šių nuotraukų autorinės teisės, čia jos skelbiamos tik tam, kad pasisemtume įkvėpimo. I do not own the rights of these photos, it is for entertainment purposes only.

Muzika vasarai/
Songs we like to listen to:







__________________________________________________
Gražaus ir vasariško vakaro!:)




XOXO,
Findemaxa

1 komentaras: